دوره 3، شماره 2 - ( مجله روانشناسی و روانپزشکی شناخت 1395 )                   جلد 3 شماره 2 صفحات 10-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

naderi H, Firozzadeh Pasha N, Kargar F. Relationship between attachment style, self-conception, and loneliness. Shenakht Journal of Psychology and Psychiatry 2016; 3 (2) :1-10
نادری حبیب الله، فیروززاده پاشا نرگس، کارگر فاطمه. رابطه بین سبک دلبستگی، خودپنداره و احساس تنهایی در میان دانش اموزان مقطع متوسطه دوم. مجله روانشناسی و روانپزشکی شناخت. 1395; 3 (2) :1-10

1- دانشگاه مازندران ، h.naderi@umz.ac.ir
2- دانشگاه بابل

هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه سبک دلبستگی، خودپنداره و احساس تنهایی دانش آموزان متوسطه دوم بخش بندپی شرقی شهرستان بابل بود. روش: روش پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی و نمونه مورد بررسی278 دانش آموز(139دختر و 139پسر) می باشد که با روش خوشه ای انتخاب شدند و با تکمیل پرسشنامه سبک دلبستگی بزرگسالان هازان و شیور، خودپنداره راجرز و احساس تنهاییUCLAدر این پژوهش شرکت کردند.یافته ها: برای تحلیل داده ها از ضریب همبستگی و تحلیل رگرسیون استفاده شد.نتیجه گیری: نتایج پژوهش نشان داد که بین سبک دلبستگی و احساس رابطه ی معنا دار وجود دارد. بین سبک دلبستگی و خودپنداره رابطه معنا دار وجود ندارد. بین خودپنداره و احساس تنهایی رابطه معکوس معنادار وجود دارد. سبک دلبستگی نسبت به خودپنداره پیش بینی کننده قوی تری برای احساس تنهایی است.

دریافت: 1394/8/12 | پذیرش: 1395/6/18 | انتشار: 1395/6/18