دوره 2، شماره 1 - ( مجله روانشناسی و روانپزشکی شناخت 1394 )                   جلد 2 شماره 1 صفحات 53-42 | برگشت به فهرست نسخه ها

sobouhi R, Fatehizade M A, Ahmadi S A, Etemadi O. The effect of counseiing-based on acceptance and commitment therapy (ACT) on the quality of life of women attending the cultural centers of the city. Shenakht Journal of Psychology and Psychiatry 2015; 2 (1) :42-53
سبوحی راحله، فاتحی زاده مریم السادات، احمدی سید احمد، اعتمادی عذرا. تأثیر مشاوره مبتنی بر رویکرد پذیرش و تعهد (ACT)بر کیفیت زندگی زنان مراجعه کننده به فرهنگسراهای شهر اصفهان. مجله روانشناسی و روانپزشکی شناخت. 1394; 2 (1) :42-53

1- دانشگاه اصفهان ، Email:raheleh_sobouhi @yahoo.com
2- دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی، دانشگاه اصفهان
هدف از اجرای این پژوهش بررسی تأثیر مشاوره مبتنی بر رویکرد پذیرش و تعهد بر کیفیت زندگی زنان مراجعه کننده به فرهنگسراهای شهر اصفهان بود.این پژوهش به روش نیمه تجربی با طرح پیش آزمون -پس آزمون با گروه کنترل در سال 93 اجرا شده است. جامعه آماری، شامل کلیه زنان مراجعه کننده به فرهنگسراهای شهر اصفهان بود. نمونه در این پژوهش 30 نفر از بانوان متأهل بودند و به روش نمونه‌گیری داوطلبانه انتخاب و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل جایگزین شدند. ابزار پژوهش پرسشنامه‌ی خلاصه‌ی شده ی کیفیت زندگی سازمان جهانی بهداشت بود. تجزیه و تحلیل داده‌ها از طریق روش آماری تحلیل کوواریانس انجام شد. نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان داد که مشاوره مبتنی پذیرش و تعهد، کیفیت زندگی زنان متأهل و ابعاد آن شامل (بهداشت و سلامت جسمانی و بعد روانشناختی)گروه آزمایش را نسبت به گروه گواه در مرحله پس آزمون افزایش داده است.. ((001/0=p، 547/17=F).
متن کامل [PDF 466 kb]   |   متن کامل (HTML)   (5261 دریافت)
دریافت: 1393/11/29 | پذیرش: 1394/4/2 | انتشار: 1394/4/2