دوره 7، شماره 6 - ( مجله روانشناسی و روانپزشکی شناخت 1399 )                   جلد 7 شماره 6 صفحات 84-80 | برگشت به فهرست نسخه ها

Validabady Z. Letter to the editor Unfinished grieves of COVID-19. Shenakht Journal of Psychology and Psychiatry 2021; 7 (6) :80-84
ولیدآبادی زهرا. نامه به سردبیر سوگ‌های ناتمام عصر کرونا (کووید-19). مجله روانشناسی و روانپزشکی شناخت. 1399; 7 (6) :80-84

دانشجوی کارشناسی ارشد سلامت روان، گروه سلامت روان، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران ، validabady.z@iums.ac.ir
در بین عواقب جسمی، روانی، اجتماعی و اقتصادی بیماری همه گیر کووید-۱۹، توجه به داغدیدگان و افراد سوگوار مغفول مانده است. رویدادهایی مانند این بیماری که با تلفات بسیار، غیرمنتظره و ناگهانی همراه هستند، منجر به سطوح بالاتری از علائم سوگ پیچیده و پایدار می‌شوند. همراه شدن قرنطینه خانگی، فاصله گذاری اجتماعی و سایر محدودیت‌ها و سیاست‌های اعمال شده با این بیماری همه گیر و همچنین فقدان‌های ثانویه علاوه بر فقدان اصلی، بر شکل‌گیری و شدت یافتن این اختلال دامن می‌‌زنند. لذا به احتمال زیاد این بیماری همه گیر منجر به شیوع سوگ پیچیده و پایدار در بسیاری از جوامع و کشورها میگردد که به نظر میرسد این امر نیازمند توجه ویژه و خاصی است.
واژه‌های کلیدی: سوگ، همه‌گیری، ویروس کرونا، کووید-19
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: عمومى